مزایای اخذ جواز کسب

اخذ پروانه کسب

در سال های اخیر، از نظر ترکیب جمعیتی کشور ما به کشوری جوان تبدیل شده است. نشاط و سرزندگی از ویژگی های کشور های جوان است. با توجه به افزایش جمعیت جوانان در کشور نرخ نیاز به مشاغل آزاد در جوانان نیز افزایش می یابد. نخستین مرحله برای شروع کسب و کار دریافت جواز کسب از اتحادیه صنفی حوزه فعالیت شما است.

جواز کسب چیست؟

طبق قوانین و مقررات نظام صنفی، به اجازه نامه ای که برای شروع و یا ادامه کسب و کار یک واحد صنفی در مکانی مشخص به نام متقاضیان تائید صلاحیت شده صادر می شود، جواز کسب یا پروانه کسب گفته می شود. پروانه کسب موقت به صورت یکساله و پروانه کسب دائمی و قابل تمدید به صورت پنج ساله به فرد متقاصی تعلق می گیرد.

جواز کسب یه مجوز رسمی و قانونی است که به کمک آن افراد می توانند در واحد های صنفی مورد نظرشان فعالیت کنند. 

 

مزایای اخذ جواز کسب

جواز کسب علاوه بر اینکه به فعالیت واحد صنفی شما اعتبار قانونی می بخشد مزایای دیگری نیز دارد که در زیر به چند مورد از آنها اشاره خواهیم کرد.

1- بهره مندی از تسهیلات مالی بانک های دولتی با اخذ جواز کسب

وام ها شرایطی را برای رونق کسب و کار و رفع موانع مالی سر راه مشاغل موثرند. یکی از مزایای اخذ جواز کسب، کسب اعتبار قانونی است از این رو بانک ها و موسسات مالی و اعتباری برای اینکه به صاحبان مشاغل وام بدهند، جواز کسب آن ها را به عنوان ضمانت اجرایی درخواست می کنند.

بنابراین داربودن جواز کسب برای دریافت انواع تسهیلات بانکی موثر است. التبه بعضی بانک ها و با توجه به مبلغ وام پرداختی علاوه برا جواز کسب ضامن معتبر نیز می خواهند.

2- بهره مندی از معافیت گمرکی با دریافت جواز کسب: هم چنین دارندگان جواز کسب، هنگام وارد کردن ماشین آلات مورد نیاز کارگاه خود نیز می توانند از معافیت گمرکی نیز بر خوردار شوند.

3- جلب اعتماد مشتریان با اخذ جواز کسب: اخذ جواز کسب باعث معتبر شدن کارگاه تولیدی شما شده و این امر، جلب اعتماد مشتریان را به همراه داشته و سبب عقد قرارداد مشتریان با شما می شود.

4- امکان ثبت مالکیت صنعتی و ثبت برند با اخذ جواز کسب: یکی از مهم ترین مدارکی که برای ثبت برند به آن احتیاج دارید، جواز کسب مرتبط با نوع فعالیت شغلی شما است. شما قبل از اینکه اقدام به ثبت برند کنید ابتدا باید نسبت به اخذ جواز کسب اقدام کنید.

5- امکان تحت پوشش قرار دادن افراد شاغل در کارگاه با اخذ جواز کسب

 هم چنین مالکان کارگاه های دارای پروانه کسب، این امتیاز را دارند تا افراد شاغل در واحد تولیدی خود را تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار دهند. از جمله مزایای بیمه تکمیلی می توان به پرداخت هزینه های درمان و بستری دربیمارستان ها، هزینه رادیوتراپی، MRI، عمل های جراحی سرپایی و... با توجه به نوع شرکت پوشش دهنده بیمه تکمیلی اشاره کرد.

6- امکان دریافت استاندارد برای محصولات تولیدی با اخذ جواز کسب

به طور کلی علامت استاندارد ضمانت کننده کیفیت کالاهای تولیدی و خدمات ارائه شده است و نوعی تعادل، بین محصول عرضه شده و هزینه پرداختی توسط مشتری برقرار می کند. دارندگان جواز کسب می توانند نسبت به اخذ نشان استاندارد ملی جهت عرضه محصولات به بازار، اقدام کنند. 

- در ضمن دارندگان پروانه کسب، می توانند با تعرفه دولتی از انرژی برق و گاز استفاده نمایند.

7- اخذ گواهی نامه صنعتی تولید از سمتا با دریافت جواز کسب

سمتا، نام مختصر مرکز ساماندهی، مدیریت و توانمند کردن شبکه همکاران می باشد. هدف این مرکز، سهولت در استفاده از ظرفیت های تحقیقاتی، صنعتی و پژوهشی بخش های دانش بنیان شرکت ها در سراسر کشور است. 

شما صاحبان مشاغل جهت عضویت در شبکه همکاران سمتا، با دارا بودن جواز کسب واحد تولیدی خود و سایر مدارک لازم، نسبت به اخذ گواهی نامه از مرکز سمتا اقدام نمایید . 

جواز کسب به صورت موقت و دائم

جواز کسب موقت تنها یک بار و به صورت یکساله تمدید می شود. دارندگان جواز کسب موقتی باید قبل از پایان مهلت مقرر نسبت به تمدید آن اقدام کنند. اما جواز های دائمی نیازی به تمدید دوره ای نداشته و به صورت دائمی قابل استفاده هستند.

چه کسانی برای دریافت جواز کسب اولویت دارند؟

به طور کلی تمامی افرادی که قصد شروع کسب و کار دارند، باید نسبت به اخذ جواز کسب از اتحادیه صنفی مربوطه اقدام نمایند. مشاغلی نظیر آرایشگری، خدمات کامپیوتری، خیاطی و... جزء مشاغل آزاد محسوب شده و نیازمند دریافت جواز کسب قبل از شروع کار هستند.

نکته مهم: برخی مشاغل تخصصی نظیر جوشکاری، تراشکاری و... برای شروع کسب و کار، علاوه بر اخذ جواز کسب نیازمند پروانه دیگری نیز هستند. پروانه تخصصی و فنی، گواهینامه ای است که بر مهارت تخصصی و فنی افراد مشمول دلالت دارد و توسط مراجع ذی صلاح مثل سازمان فنی و حرفه ای کشور صادر می شود.

مدت زمان و هزینه اخذ پروانه کسب

درصورتی که درخواست شما جهت اخذ پروانه کسب مورد قبول باشد، شما حدود 3 ماه فرصت دارید تا مدارک و مستندات مربوط واحد صنفی خود را آماده کرده و به اتحادیه صنفی مورد نظر تحویل دهید. پس از تحویل مدارک  و تایید آن ها توسط کارشناسان صنف مربوطه، طی 15 روز کاری پروانه کسب واحد صنفی شما صادر می شود.

هزینه اخذ پروانه کسب نیز با توجه انجمن صنفی مورد نظر و زمان درخواست شما تقریبا  500.000 تومان تا 3.000.000 تومان متغیر است.

نکته مهم: خرید و فروش پروانه کسب مطلقا ممنوع است. در صورتی که کسی بخواهد حقوق ناشی از جواز کسب خود را به فرد دیگری انتقال بدهد باید طبق مراحل قانونی اقدام کند.

شما کاربران عزیز با مراجعه به موسسه حقوقی ثبت کامیاب کاشان کلیه خدمات حقوقی نظیر ثبت برند، اخذ جواز کسب، تکمیل فرم اظهارنامه مالیاتی و ... را به کارشناسان زبده و با تجربه ما بسپارید. فقط کافی است یکبار به ما اعتماد کنید. 

نـظـرات کاربران
دیگر مطالب کاربردی
•  مزایای اخذ جواز کسب
•  درباره موسسه حقوقی کامیاب
•  نحوه کار موسسه حقوقی کامیاب
•  چگونه اعتماد کنیم ؟
•  شماره حساب های موسسه حقوقی کامیاب
نقشه سایت موسسه حقوقی

فرم ارتباط با پشتیبانی ثبت کامیاب



اطلاعات تماس با ثبت کامیاب


موسسه حقوقی ثبت کامیاب کاشان
تلفن های تماس :
03155571768 - 09919613533 - 09919613533
آدرس پستی ما :
کاشان: میدان جهاد ، بلوار باهنر ، مقابل بیمه دانا
ثبت برند
ثبت شرکت
جواز تاسیس